Velkommen til Eivind's hjemmeside
Denne hjemmesida brukes som et område for utforskning av ulike teknikker innen webdesign, men den har også et visst innhold for dere som stikker innom. Jeg har fått konto på www.mo.himolde.no, noe som gir muligheter for bruk av server side script. Ser fram til å finne ut hvordan jeg kan bruke dette til å lage sprelske ting til sida! :o)
Jeg fant etterhvert ut at det er lite vits i en hjemmeside uten innhold, så jeg har planlagt litt stoff innen webdesign og programmering. Dette er stoff som interesserer meg, og som opptar det aller meste av min fritid.
På sidene om programmering skal jeg legge ut noen av prosjektene mine i java, fullførte og de jeg for tiden jobber med. I seksjonen om webdesign viser jeg hvordan man bruker noen av de teknikkene som er brukt på denne hjemmesida. Deriblant dynamisk html (DHTML), stilark (CSS), JavaScript og litt avansert html-bruk. Kanskje vil etterhvert PHP-script dukke opp her også, men for tiden kan jeg lite om dette.
Denne sida er skrevet utelukkende for Internet Explorer 5.5 (eller nyere). Hvis du bruker en annen nettleser vil jeg tro du gremmes over utsende på denne sida nå! For alt jeg vet ser du kanskje ikke noe som helst?! Dette er jo litt synd, men jeg har verken tid, ork eller kunnskap nok til å få siden til å virke slik den skal på alle nettlesere.
  • Minimumskrav for denne siden: 800 x 600 pixler med 16 bits fargeoppløsning
  • Anbefalt oppløsning: 1024 x 768 pixler med 32 bits fargeoppløsning