Venner's hjemmesider
Dette er de av venne mine som har et hjem (også) på internett... ;o)
Hvis du føler deg som en av mine venner, og har hjemmeside, men ikke står oppført her, kan du sende meg en mail så skal jeg se og få ordnet opp i saken.
 
Petter har for en stund siden laget hjemmeside versjon 2. Som vanlig når Petter gjør noe eller lager noe, så blir det bra; -uansett! Slikt er irriterende Petter, men OK! :o)
 
Hjemmesida til Petter "oppdateres med lysets hastighet", eller det er ihvertfall det han påstår. For tiden kan du finne all tenkelig informasjon om ham, inklusive webcam. Men han har store planer om å lage noen sider om data også. Da vil nok hjemmelagde spill i Visual Basic være en av hovedattraksjonene.
Petter Braute
 
 
 
Hjemmesida til Truls er, som han selv sier det, resultatet av en oppgave vi fikk i ett av fagene på skolen. Han skriver noen ord om seg selv og har samlet masse gode linker til f.eks. data-relaterte websider. Ta en tur innom og klikk på linken til Elkjip, en side med slående argumenter for å handle på Elkjøp.
Truls Bugge
 
 
 
Vidar er seriøst flink til å lage websider. Sida hans imponerte meg sterkt, men nå ser det ut til at han har kuttet den ut mens den oppdateres. At han har navnet sitt.com som adresse sier jo LITT!
 
I mellomtiden kan jeg henvise til hjemmesida til broren til Vidar. Han er like flink til webdesign han også. Det må være noe som ligger til familien dette.
Vidar Sporsheim
 
 
 
Jannicke laget sin første hjemmeside av samme grunn som Truls. Her skriver hun om seg selv og har linker til sider om webdesign, og grafikk til hjemmesider.
 
Jannicke har forlengst flyttet til Trondheim, og har nå laget en ny hjemmeside.
Jannicke Husevåg
 
 
 
Geir er en av vennene fra militæret. Han går nå på Den Polytekniske Høgskolen i Bergen, hvor han bl.a. lærer C++ (heldiggris!!!) ;o)
Geir og en kamerat har laget denne hjemmesiden, som foreløpig innholder stoff om obligatoriske innleveringer ved DPH. Han lovet å "sette flere ressurser på å få siden bedre" i sommer, men det ble visst ikke noe av. Studentlivet er knallhardt også i sommerferien. =)

Bildet er fra tiden militæret, hvor Geir var sjefen i bua. Med blankt skilt og greier!
Geir Nesse
 
 

Svanhild er en spinnvill sunnmørsjente, som oftest ser verden fra samme vinkel som på bildet. På hjemmesida kan du finne mange bilder av livet på Rimo og diverse info om seg selv.

Mon tro om Svanhild snart imponerer med hjemmelaget gjestebok i PHP og MySQL etter det fantastiske kurset til midgardsormen?
Svanhild Remme
 
 

Bernt er en kar som vet mye om alt. På hjemmesiden har han lagt ut nyttig informasjon om en hel del skole-relaterte ting, og diverse tips som angår bruk av nettet på skolen, samt diverse andre "Ting & Tang av interesse".
Bernt Follestad